Wijari

Ik hou van jou

Woensdag

4 reacties
Woensdag

Gisteravond weer een vergadering over het te bouwen appartementnecomplex waar Mariska in gaat wonen, gehad.Eigenlijk gelijk een jaarlijkse vergadering alleen nu iets vroeger in de maand april.Staan wij te wachten in de hal, de afspraak was om acht uur beginnen is het al kwart over acht en niemand komt ons halen,kwart over acht komt er iemand naar voor en zegt o staan jullie hier te wachten, blunder.Ja wij zaten zo te praten, sorry hoor.

Ik heb me aangemeld voor de wooncommisie, de vorige keer, bij het starten van de Keeten deed ik dat ook al.Meubels kopen,vloerbedekking, kun je tenminste nog ergens sturing aan geven.En als de kwaliteit je niet bevalt voor iets ander kiezen.Moet je wel bijbetalen.Er was geen ander die zich opgaf.Wij zijn ook de jongste ouders van de bewoners.

4 reacties

Je hebt gelijk, kun je inderdaad zelf zien wat er gekocht wordt. Bijzonder dat jullie de jongste zijn, dan ligt het al snel voor de hand, dat je wat taken krijgt/neemt.

Het werk moet altijd worden gedaan hè Jannie.

buitenkans

06 April 2011 om 16:45

Goed van je Jannie dat je jezelf opgaf voor de wooncommisiie dat zul je heel goed in kunnen vullen.
paled

06 April 2011 om 16:48

Tjongejonge, en jullie maar wachten... Gelukkig is het nog goed gekomen. Ja, zo'n commissie, dat is echt iets voor jou, Jannie. Je laat je geen knollen voor citroenen verkopen.
Tuinfluiter

06 April 2011 om 17:52

Dan heb je zeker nog een kleine kans op inbreng. Groeten Izerina
izerinalin

06 April 2011 om 18:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.