Wijari

Ik hou van jou

Dat valt niet mee

4 reacties

Dat valt echt niet mee om met zes dames een afspraak te maken om met elkaar een dag uit tegaan.Er zijn nog twee werkende vrouwen bij, met een echte baan.Eén in het onderwijs de andere in de zorg. De andere werken ook maar dat is vrijwillig.

 

Gisteravond was het niet druk bij mijn broer en schoonzus, haar familie woont op de Veluwe,moeder heeft gezondheidproblemen.Schoonzusje haar schoonzus heeft met een electrischsnoeiapperaat in haar been gezaagd,ze mag blij zijn dat ze haar been nog heeft.De genezing duurt heel lang ze rijd met een rolstoel, nu is er dystrofie bij gekomen.

4 reacties

Soms Jannie, dan zitten er in de familie een aantal mensen in de lappenmand. Dat is ook wat, als je zo in je been zaagt. Afschuwelijk zeg.

Is je terras nog klaar voor de zomer? Anders maak je maar een lekker plekje.

 

buitenkans

22 March 2011 om 12:25

Goede middag. Met dystroie  weet je nooit hoe lang de genezing gaat duren. Als ze het door de thuis zorg laat verzorgen, dan kunnen die het in de gaten houden. Beterschap met je schoonzus. Wel een mooie tuin. Een fijne dinsdag. Groetjes Conny. Obepaald
conny laat jullie weten.......

22 March 2011 om 16:16

 Hebben jullie al een leuk idee gevonden om dat reisje te maken. Hangt ook een beetje af van hoever je wilt gaan he.

 Ik kocht gisteren en mooi boek over wat er in de Biesbos te zien is. In de vlindertuin is een fotograaf Marcel van Benkom (die in de vlindertuin cursussen geeft ) die daar veel gefotografeerd heeft en altijd net als jullie familie in de omgeving gewoont heeft van de Biesbos.

 groetjes van mij

Riet Luteijn

23 March 2011 om 13:00

Wat een pech toch voor de schoonzus... Ik hoop dat het toch nog lukt om met z'n allen gezellig een dagje uit te gaan, Jannie.
Tuinfluiter

23 March 2011 om 17:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.