Wijari

Ik hou van jou

Woensdag

2 reacties

In het zonnetje gefiets langs de Oosterschelde, met handschoenen aan, nee geen muts op dat hoefde niet.Er was een mosselkotter bezig mosselzaad op te vissen.(denk ik).De scheepsmotor was goed te horen, flink gas geven vooruit en dan weer achteruit.Welk mosselschip het was kom ik niet zien de ZZ 4 ofzo?Die geluiden hoor ik graag, doet me denken aan al de schepen die over de Oude Maas voeren richting Rotterdam e.d.In mijn ouderlijk huis was mijn slaapkamer helemaal in de nok van het huis.Onze vaders voeren alletwee op schepen, mijn schoonvader op een beurtschip, mijn vader op een kleiner schip waar stelen, rijshout,van wilgen,riet en biezen werden vervoerd naar de  haven waar wij vlakbij woonde.

 

 

Vanmorgen waren wij naar de kerk het is biddag vandaag op Schouwen-Duiveland.De dominee had een mooi onderwerp gekozen, gericht op de kinderen in de kerk.De titel "Zeven is voldoende" vijf broden en twee vissen uit Lucas negen.Als iedereen wat geeft, dat hoeft niet veel te zijn het word dan toch een groot bedrag en kan je daarvan uitdelen.

2 reacties

Lieve Groet en mooi onderstaand schilderijCool
Trui[tjes] Perikelen

09 March 2011 om 15:14

Je blog roept erinneringen op. Tijdens een logeerpartij bij een tante aan de nw waterweg zaten wij hele middagen te zwaaien naar schepen. Groeten Izerina
izerinalin

09 March 2011 om 16:05

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.