Wijari

Ik hou van jou

Laat vandaag

2 reacties

Vandaag waren onze caravanvriendin met haar man bij ons.Koffie gedronken erwtensoep gegeten, bij gepraat over allerlei onderwerpen.De reis voor volgend jaar (2011) uitgezet. D.V. als wij gezond blijven natuurlijk.Wij gaan weer met ons vieren.Gisteravond belde zei kunnen wij morgen komen, dat kan altijd als het je vrienden zijn.Alle twee waren ze vrij deze week,zei van kantoor en hij van het museum.

 

Mariska belde twee keer vandaag want ze heeft vrij deze week,morgen gaat moeder samen met haar weer ons vis maaltje maken, roerbakgroente vis en viskruiden met zilvervliesrijst,pa eet deze keer niet mee,maar ma neemt een portie voor L. mee in een ovenschaal.

2 reacties

@ ziet er lekker uit hoor en vandaag heb ik ook voor het eerst mijn boeken verlengd via Internet makkelijk hoor ideaal, do-eg
Trui[tjes] Perikelen

29 December 2010 om 21:29

Dat was fijn, aan het eind van het jaar, je vriendin met haar man op bezoek. Even bijpraten. Johnny heeft ook vrijaf, dat is zo gezellig thuis, samen. Natuurlijk belt Mariska vaker, zou ik ook doen, mijn moeder bellen.
buitenkans

30 December 2010 om 13:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.