Wijari

Ik hou van jou

24 december

4 reacties

Vanmorgen toch nog even naar Goes gegaan, mijn man om winterbanden te kopen.Zelf om voor Mariska nog iets mooi′s op haar zwarte rok te kopen.We zijn goed geslaagd, een zwart wit blouse met een blauw angora vestje met driekwart mouwen erover heen. Omdat Mariska vandaag nog werkt was ze in Goes, dan kon ik naar haar toe lopen om het te passen.Iedereen vond het goed staan,ze moest even showen.

 

Op de terug weg liep er een moeder met een jongetje in de wandelwagen langs me heen,al pratend tegen elkaar, het jongetje zei nee daar wil ik niet eten maar daar.Of zoals ik wel in de supermarkt hoor,dat zijn balletjes nee zei ik dat zijn spruitjes, nee zegt mama die lust ik niet leg maar weg.

Maken zulke kleine kinderen al uit wat er gegeten word en waar?En dat lust ik niet straks zegt het kind nee dat lust ik niet terwijl ze het nooit geproefd heeft.

 

4 reacties

 

Vrolijk kersfeest Janny en gezin

buitenkans

24 December 2010 om 14:36

Wat een mooie outfit voor Mariska! Wel gemakkelijk dat ze het even kon passen, Jannie.

Ik wens jullie allemaal hele mooie en goede kerstdagen toe!

 

Tuinfluiter

24 December 2010 om 15:43

Op straat valt altijd iets te zien of te horen. Groeten Izerina
izerinalin

24 December 2010 om 17:03

 We blijven altijd hopen dat we alles goed hebben gedaan, maar ga morgen weer genieten van iets wat ik ook nooit had verwacht, fijne dagen en Kus voor Mariska en haar super lieve ouders
Trui[tjes] Perikelen

24 December 2010 om 17:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.