Wijari

Ik hou van jou

Zuidwellebrug

2 reacties
Zuidwellebrug

Over deze brug gaan wij dikwijls,naar de bibliotheek b.v.Mijn man reed heel veel jaren naar zijn werk op de fiets over deze brug.Terwijl hij in een autobedrijf werkte als chefwerkplaats,tweedehandsautoverkoper magazijn,garantie enz.. Een duizendpoot,dit is allemaal veranderd, over meerdere mensen verdeeld.

Wij woonde ook een paar jaar dicht bij deze brug,onze zoon schaatste daar op de gracht, onze dochter heeft het ook geprobeerd tussen ons in.Onze zoon is toen heel hard gevallen op zijn achterhoofd en zag alles dubbel.Van de arts moesten wij hem die nacht af en toe wakker maken,niet dat hij een hersenschudding had want dan geef je over.

Toen Mariska nog klein was is ze twee keer kwijt geweest,de eerste keer nam een mevrouw haar mee,omdat ze telkens zei hier woon ik,terwijl ze daar niet woonde.De tweede keer belande ze op het politiebureau,nadien is ze nooit meer weg gelopen.Achter opa en oma was de wandeling (bij de Zuidwellebrug)en daar mocht ze van ons komen,maar omdat ze dachten dat meisje is anders begaafd zal ze er daar niet alleen mogen lopen.

 

2 reacties

Wat een herinneringen Jannie, je dacht er niet meer aan denk ik, en nu met die sneeuw, komt het weer boven drijven. Schrikken zeker, toen je zoon viel, en Mariska kwijt was...Het overkwam ons allemaal, ik weet het ook nog. Ik weet ook nog hoe ik in paniek was.
buitenkans

21 December 2010 om 12:42

Wat een mooie foto, Jannie. Ja, op bepaalde plekken komen de herinneringen weer naar boven, hè? Jullie zoon gevallen, jullie dochter een paar keer kwijt... zulke dingen blijven je bij, hè? Een leven lang.

Groetjes hoor!

Tuinfluiter

21 December 2010 om 15:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.