Wijari

Ik hou van jou

Burgers Zoo bij Arnhem

4 reacties

Op deze foto wil opa L.kleindochter van onze vrienden helpen,nee hoor dat doen wij zelf.

Vandaag maandag weer gewoon werken,eerst een brief typen voor mijn man,hij schrijft hem in het klad,ik mag de officele typen,dat doe ik wel graag hoor.Het is ook vandaag weer mooi weer zo tot het eind van de winter,wel kouder maar met de zon.KnipoogVandaag wel wasdag bij ons,buiten hangen of in de droger?

4 reacties

Zijn we allebei een beetje secretaresse Jannie, ik doe dat nl .ook voor m'n man. Netjes typewerk.. maar ook zijn was, voor 'm koken etc. Multifunctioneel dusKnipoog
Jopie Meerman

18 October 2010 om 10:37

Ja het liefst doen we alles zelf. Dat is ook goed hè jannie. Burgers Zoo, ik ga ook graag daar naar toe, op dit moment is het te ver rijden, maar ik ga zeker er weer naar toe.

Mijn was gaat in de droger, zoveel energie heb ik niet Jannie, maar buiten is wel heerlijk hè?

buitenkans

18 October 2010 om 11:19

Goede morgen. Een mooie foto, doet mij denken aan de zoo in Emmen. Waar wij dit jaar zijn geweest, ook mooie om te zien. En ja, gisteren was het bij ons was dag. En vandaag......... lees maar in mijn blogje. En heb jij op je pc een spellings-controlle op zitten? Zodat de fouten er gelijk uitgehaald worden. Ik wel want kan niet goed een brief foutloos schrijven. En ik ben niet de enige. Een fijne maandag. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

18 October 2010 om 12:51

Ik doe thuis ook de correspondentie, hoor Jannie. En de tuin, de was en ik poets het huis. Maar Jan kookt, dus de taken zijn mooi verdeeld!

Ik las nog even over het bruiloftsfeest van zaterdag. Gezellig!!!

Tuinfluiter

18 October 2010 om 17:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.