Wijari

Ik hou van jou

Heerlijke dag

4 reacties

Al vroeg weg gegaan,om tien uur stond de koffie klaar.Wij waren zoals onze vrienden zeggen,vroeger.Dat vinden zei beter als laat.Eerst gesproken over onze gezamelijk reis die wij met ons vieren gaan maken,bij gezondheid.Zo ongeveer de route uit gezet,campings uit gezocht,prijzen van ponten bekeken.Lang varen of kort of over bruggen,keuze genoeg.

Weet je wat ook leuk is zei houden van strand (water)ze wonen haast in de bossen.Je kijkt uit hun appartement zo op een bos.Wij houden van bossen,ook van strand hoor!

Wij zijn bevriend geraakt jaren geleden op onze eerste gezamelijke reis met ook reisleiders van onze club.Als wij daar over praten lachen wij alle vier,en halen soms leuke voorvallen op.

 

Gezamelijk gegeten met heel onze reisgroep chinees,(lopend buffet.)Fotoboeken bekeken.Gisteravond om circa negen uur waren we thuis,wel een beetje moe,vannacht geslapen als een roos.

4 reacties

Dat kan ik geloven, dat het een heerlijke maar wel vermoeiende dag was. ik vind het bijzonder, dat het in zo'n goede harmonie verloopt. Ik bedoel, jullie zien elkaar dan toch weer, na een reis, van alles delen. Ja echt bijzonder.
buitenkans

28 August 2010 om 13:04

Moe, maar voldaan, Jannie! Het klikt echt tussen jullie, hè?

Goed weekend, hoor!

Tuinfluiter

28 August 2010 om 13:39

Klinkt wel heel gezellig. Fijne dag verder.
my.

28 August 2010 om 14:18

Je bent je al weer aan het verheugen op en nieuwe vakantie met oude vrienden. Mooi hoor! Groeten Izerina
izerinalin

28 August 2010 om 15:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.