Wijari

Ik hou van jou

Deze morgen

3 reacties

Zoals altijd eten koken met M.vis staat er vandaag op het menu,met worteltjes en aardappels.Gebruik tegenwoordig viskruiden dat maakt het heerlijk,wij bakken de vis.Het water loopt me nu al door mijn mond.

 

Van internet

Mijn man plukte bramen het zijn er nog niet zoveel.Wie weet een manier om de bramen te verwerken i.p.v.sap of jam te maken.

Deze week hebben wij geen auto tot onze beschikking,dus doen wij alles met de fiets.

3 reacties

Ik heb al een aantal potten bramenjam staan. Ik gebruik geleisuiker.Maar in een smoothie zijn ze ook lekker. Of met een beetje diksap er over en dan yochurt er op.  Groeten Izerina
izerinalin

19 August 2010 om 11:41

 en invriezen met wat suiker kan natuurlijk ook goed. Zelfs na een jaar kan je er dan nog heerlijke jam van maken!
Riet Luteijn

19 August 2010 om 12:37

Goeie ideeën allemaal Jannie. Jij gaat lekker eten, wij eten ook vaak vis. het is snel klaar, gezond, en lekker wat je zegt. Ik zou zeggen smakelijk!!!
buitenkans

19 August 2010 om 13:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.