Wijari

Ik hou van jou

Griend

2 reacties
Voorjaar in de Hoekse Waardse grienden.Wie deze foto maakte is niet te achterhalen hij staat in een stukje over de Hoeksewaard,geschreven door Bianca den Ouden en Ingeborg Vermont

 

Wij drie zusjes hebben afgesproken daar in begin september ons hart weer eens op te halen.Banjeren door de grienden,na afloop een pannenkoek eten in het ons zo bekende restaurant.

2 reacties

ik keek nog even op mijn weblogje..  en zag je "kijk bij mij ook herfst".Vandaag druk gehad met boodschappen doen  bedden opmaken en met het stofdoekje zwaaien. krijg morgen mijn vrienden voor een aantal dagen te logeren.

 Grote pannekoeken zijn dat die paddenstoelen zeg, maar als je in september lekker gaat banjeren mogen de echten nog wel een slagje groter zeker,,, lekker met appel of gewoon stroop.

 Waar ga je dan. In de Biesbos? Ik zou nog wel eens een fietstochtje langs het oude Maasje willen maken daar. dat is mooi zegt mijn nicht.

 Welteruste van Marie

Riet Luteijn

03 August 2010 om 21:27

o'ja, over het nestkastje, koop er geen een met zo'n glimmend metalen bovenkantje.van de vogelbescherming, ik weet niet of het de oorzaak is maar had steeds koolmeesjes in het oude kastje en nu niks. ik denk dat het bovenkantje spiegelt en dat dat ze afschrikt.
Riet Luteijn

03 August 2010 om 21:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.