Wijari

Ik hou van jou

Lekker geluncht

5 reacties

Grote ui uit de voorraad gepakt plus drie tomaten,ui in stukken gesneden,tomaten ook.Ui gefruit peper en zout erdoor, een klein beetje geroerbakt,lekker op de boterham.Je kan er ook nog hamreepjes door doen en kaas erop strooien.Eigenlijk is het vulling voor een pizzabodem dacht ik zo.

 

Vanmorgen samen gewerkt door het huis,zelf stofte ik en mijn echtgenoot heeft heel het huis gestofzuigd,nu nog het toilet en de aanrecht een beurt geven,en M, kan komen.

Morgen zijn wij van plan op stap te gaan met ons drietjes,M.wilde naar het strand maar pa en ma moeten van onze huidarts uit de zon blijven,geen optie. jammer voor M.

Maar M.had nog een idee, ik wil ook wel naar AEKI,dat vind moeder ook wel leuk ,en daar vlakbij woont haast heel mijn familie.

5 reacties

Toevallig aten wij dat gerecht gisteren, Jannie! AEKI, daar heb ik nog nooit van gehoord. Ik wens jullie in ieder geval een fijn, gezellig weekend!
Tuinfluiter

30 July 2010 om 14:06

Altijd gezellig bij AEKI..leuke spulletjes. lekker zeg op je boterham..doe ik ook wel eens. Dag lief.
buitenkans

30 July 2010 om 14:31

Goede midaag. De één wil dat en de ander dat. En aanpassen is soms zo slecht nog niet. Wat is AEKI? Ken ik niet, of schrijf je het anders als dat je het uitspreek? Een fijne weekend. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

30 July 2010 om 15:13

 O,dat vindt ik ook zo lekker. en ga het gauw ook eens maken. Eaki ook ik weet niet wat dat is.

 Werd helemaal verliefd op je vorig blogje en zou ook best willen dat ik dat boekje nog had. het ziet er ook nog zo gaaf uit. Zuinig op zijn hoor. ik weet zeker dat je dochter ook helemaal verkikkerd daarin gaat bladeren straks als ze komt.  Heb maar een gezellig weekend samen!

 groetjes van

Riet Luteijn

30 July 2010 om 15:52

AKEREU! Maar wel met hint...Lachend
Riet Luteijn

30 July 2010 om 16:21

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.