Wijari

Na regen komt zonneschijn

Slapen

3 reacties

Al drie nachten geslapen als een roos,het is warm boven in onze slaapkamer,geen airco, gewoon het raam open.

Ben nog bezig met foto′s op de computer te zetten te verkleinen.Gestreken heb ik al vroeg in de morgen,de zon staat dan nog niet op de keuken,bijkeuken.

Voor de rest je rustig houden, doen wat noodzakelijk is en de rest komt als de temperatuur wat koeler is.

O wat is het in huis toch makkelijk allemaal vergeleken bij de caravan,maar wij genieten echt wel hoor,je hoeft veel minder te poetsen e.d.

Je hebt ook vrouwen die het de vier weken ook niet kunnen laten om te soppen en dweilen.Elke morgen de slaapzak of dekbed naar buiten enz..

 

Een van onze medereizigsters was handwerkjuf in haar werkbare periode,wij kregen les van haar in Hardanger borduren,nu wij thuis zijn heb ik een boekje hardanger borduren gekocht,mijn proefborduurwerk heb ik haast klaar,leuk hoor.

Mijn man zegt net is het hier ooit wel eens stil,het valt hem ook al op,altijd en overal leven,geluid,herrie.

 

Kijkje vanaf onze uitrit,eigen foto

3 reacties

Wij hebben ook geen airco, Jannie, want dat schijnt niet zo gezond te zijn. Gewoon het raam open, net als jullie. Wat leuk dat jullie borduurles kregen, zeg; het ziet er schitterend uit!
Tuinfluiter

28 June 2010 om 14:28

Dat is een mooi soort borduren hè. Ik kan dat niet, maar mijn zus wel. Jullie moeten nog wennen aan de overgang, tussen Zweden en thuis. Ik heb eens op een camping tegen over een mevrouw gestaan, die poetste iedere ochtend de schoenen,. Ja ja janny...
buitenkans

28 June 2010 om 14:35

Goede middag. Een mooie foto van uit de uitrit.Heb je ook een foto waar je naar kijk aan de voordeur/voorkant? Een fijne zonnige maandag. groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

28 June 2010 om 16:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.