Nicole's leerbewerking

Ambachtelijk leer bewerken      

Boogschieten te paard

0 reacties
Boogschieten te paard

Dit weekend ga ik voor het eerst een les boogschieten te paard volgen, ik heb er zin in. Maar ja, uiteraard wil ik dan mijn eigen toebehoren kunnen maken zoals een tas waar je de pijlen in kan doen als je ze even niet in gebruik hebt. Die tassen zien er vaak prachtig uit en hebben soms afbeeldingen van dieren er op. Dat leek me wel wat om te maken. 

Dus patroon van een tas gezocht en gevonden waar de pijlen mee aan de broekriem kunnen, die tas moet niet te losjes zijn want de pijlen moeten een beetje klem zitten om te voorkomen dat ze er uit vallen bij het bewegen. Voor de zekerheid ook twee D ringen bevestigd aan de achterzijde van de tas zodat je hem ook aan een zadel zou kunnen binden. Wat was dat een leuk project om te maken. Het hert is goed gelukt en ziet er fraai uit in de naturel tinten.

Zodra alles er op zit komt de schapenvacht rand er op en is het tijd om te naaien en wat voor te vormen. Nu hangt hij te drogen in het atelier. Zodra hij klaar is zal ik nog een foto ervan plaatsen. Het leuke van dit project is dat mijn zadelmakers opleiding nu goed van pas komt.

Maar nog even geduld voordat hij helemaal klaar is.  

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.