HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

Bij het laatste stukje op zeelandnet

3 reacties
Bij het laatste stukje op zeelandnet

Het duurt nu echt niet lang meer voor ik enkel nog op de andere weblog te bezichtigen ben maar deze wil ik je toch niet onthouden hoor.

De verkiezingskoorts is nu uiteindelijk ook bij de fractieleden van de coalitie neergestreken. Wanneer je toch kijkt welke onzin ze op dit moment uitkramen in de kranten, dan krijg je toch sterk de indruk dat ze de vogelgriep flink te pakken hebben...... De n nog meer tegendraads dan dat ze voorheen geweest zijn. Op de afgelopen Dorpsvergadering in Graauw is door een afgevaardigde van het waterschap steeds verkondigd dat een fietspad tussen Graauw en Paal er niet inzit, dat komt er NIET: amen uit. Nu vindt Dennis dat hij dit wel eens eventjes zal opknappen ( hij was er natuurlijk niet bij, op de vergadering, ja de laatste 15 minuten) Allemaal propaganda voor de partij en als je maar stellig blijft overtuigen dan krijg je daarmee waarschijnlijk wel extra kiezers. Maar wat als je het niet kunt waarmaken? Of denkt hij daar niet bij na???

Groot Hulst (de stiile Willy's) en groot Hontenisse hebben het nu over meer doen vppr de jeugd...... Komen ze wel laat achter moet ik zeggen. Ze schoten afgelopen raadsperiode wel alle mogelijkheden voor de jeugd af. geen nieuw jeugddebat, geen eigen stek voor de jongeren ( hangplek en geen extra jeugdwerker..... En nu dan wel???? Laten we nu eens serieus zijn, het is carnaval en dat weet iedereen maar het is gewoon een aanfluiting. Geen van die BELOVERS kunnen waarmaken wat ze nu schrijven. Wanneer men zich zo had gedragen dat duidelijk was geweest hoe hun standpunt over deze zaken de afgelopen drie jaar was geweest dan zouden we dat misschien nog wel geloven maar steeds maar weer alles in het negatieve trekken en dat nu heel positief naar buiten brengen als een verkiezingsstunt??? nee zo goedgelovig zijn wij niet en in sprookjes geloven wij al helemaal niet meer.

Vertel liever wat je wel waar kunt maken en ga daarmee aan de slag, zit wat minder in voor je eigen hagje en ga voor de burger, wat die allemaal moet slikken van de politiek.

Hulst heeft serieuse plannen en wij van Progressief Hulst hebben de serieuse mensen om daarmee aan de slag te gaan.

HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN, HELPEN JULLIE MEE????

3 reacties

Ja, 't gaat er nu om spannen, Patrick! Gelukkig wordt er flink reclame gemaakt voor jullie partij. Succes hoor!
Tuinfluiter

25 February 2006 om 17:51

Patrick, De verkiezingsfolder die van Progressief Hulst in de bus gevallen is was TOPPIE !!! Jullie spreken duidelijke taal. Hopelijk hebben de kiezers het verstaan.
paled

25 February 2006 om 19:09

dank voor jullie woorden, ja het gaat er nu wel om spannen maar eigenlijk doen we de hele raadsperiode al heel goed ons best om er te zijn voor onze kiezers. Rond de verkiezingen doen we toch extra ons best om dat meer en meer onder de aandacht te brengen. Velen kennen ons al maar het zou leuk zijn als we ook bekend zullen worden bij andere burgers die ons nog niet kennen. m.vr.groeten Patrick
patje63

26 February 2006 om 21:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.