HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

verkiezingsdebat in Hulst

1 reactie
verkiezingsdebat in Hulst

vanavond was er weer een zg verkieizingsdebat. En zoals dat hoort worden daar de mensen die in de raad zitten eensflink aan de tand gevoeld over zeer uiteenlopende onderwerpen, zo ook weer vanavond. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een meneer die met de microfoon heen en weer loopt om iedereen een eerlijke kans te geven om zijn/haar zegje te doen.

Het moet me toch even van het hart om te zeggen dat de opzet niet zo geslaagd is, dat wil zeggen, dat eaarom het vanavond eigenlijk ging niet naar voren is gekomen. Het ging over het bedrijfsleven in Hulst, dus niet alleen in de binnenstad, niet alleen via plan perkpolder maar gewoon heel Hulst.

In het begin kapte de voorzitter nog wel een gesprek af als het niet over het behandelde punt ging maar zo langzamerhand liep het gewoon door elkaar en kwamen menesen die veel hadden te vertellen over een bepaald onderwerp en maar bekaaid vanaf omdat men op 3/4 van het verhaal te horen kreeg  "nog tien seconden" en dan vervolgens te vlug naar het hoogtepunt moest werken wat dan meestal niet uit de verf kwam. Jammer: de volgende graag.

Naar mijn mening is een debat een wisselwerking tussen sprekers onderling, het geharrewar met de microfoon werden als zeer hinderlijk ervaren en doordat de ene spreker meer tijd kreeg dan de andere werd er veel met argusogen naar de voorzitter gekeken.

Het was meer een vergadering waarbij braaf gewacht werd tot men de kans kreeg om iets te zeggen. Ik had een soort B&W met paul witteman verwacht maar zover kwam het uiteindelijk niet terwijl hij wel had geopperd dat het een soort  "binnenhof "zou worden maar dan even anders.

Ik heb nooit het gevoel gehad dat het een soort "binnenhof " was. Sorry

1 reactie

nee Jansen ,het ging van de hak op de tak en dat geharrewar met die microfoon da as ook niks en gezellig wast er ook nie maar wij van Progressief Hulst hebben toch allemaal ons zegske kunnen doen, da was omda wij op de voorste rij zaten dus daar aien we nie over te klagen wij kroppen het nie op,nee en we blijven positief alle wij zijn Positief Hulst groetjes van,Janssen
Onbekend

24 February 2006 om 21:37

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.