HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

Ze meten dus WEER met 2 maten....

0 reacties
Ze meten dus WEER met 2 maten....

Wanneer je tegenwoordig een vraag stelt aan de gemeente dan krijg je negen van de tien keer een antwoord waar je je later bij afvraagt of wel het juiste antwoord door de juiste ambtenaar is gegeven. Zo blijkt ook weer als je het antwoord bekijkt dat de familie van den Branden heeft gekregen een tijdje geleden toen ze vroegen of het mogelijk was omop hun erf een Nieuw huis te kunnen bouwen. De reactie van de ambtenaar was dat dat niet mogelijk was en daarom heeft de fam. van den Branden besloten om het geheel te verkopen.

Nu blijkt dat ze daar 25 woningen gaan realiseren....

Moeten deze mensen nu een schade vergoeding krijgen of niet. Daar gaat het nu om, omdat deze mensen een schadeclaim in willen dienen bij de gemeente. Als ik het zo eens bekijk dan zou ik zeggen dat ze daarmee wel aan de late kant zijn. Kijk wanneer je een stuk grond ( waar 25 woningen op KUNNEN staan ) verkocht wordt aan de gemeente of aan een projectontwikkelaar kun je aan je klompen aanvoelen dat dit stuk grond niet braak zal blijven liggen. Wat wel weer erg twijfelachtig is, is het feit wat onze gemeentelijke ambtenaar daar weer een rol in heeft gespeeld om tussen neus en lippen door te verkondigen dat daar geen nieuwe woning kan en mag worden gebouwd. Als dit gezegd is als antwoord om ervoor te zorgen dat deze familie de grond zou verkopen dan heb ik zoiets van : er klopt hier iets niet. Gaat het hier om het "niet weten " en "te goed gelovig "van de ene partij en de sluwheid van de andere?

Ik heb sterk het idee dat het hier om handelen met voorbedachte rade gaat en als dat zo is, dan is dat nu het zoveelste misverstand dat tussen de ambtenarij, de wethouders en de burgers onstaan is. Wel slecht voor het imago van de gemeente hoor, ja Burgemeester, doe hier dan ook wat aan en hol nu eens een keertje niet achter de feiten aan maar zorg dat zulke misvattingen gewoon niet kunnen gebeuren door open kaart te blijven spelen en duidelijk te blijven.... ( alleen door te lachen en vriendelijk te blijven redt je dat niet)

Alleen door een bestuur dat ten alle tijd duidelijk, transparant en eerlijk van opzet is kun je het imago van Hulst terug opkrikken. Wanneer je steeds maar weer zorgt dat je negatief in het nieuws komt door te denken "daar komen ze toch nooit achter " ben je bij voorbaat al veroordeelt en zet je het imago ,dat je juist wilt verbeteren, telkens opnieuw in een negatief daglicht.

Wanneer je aan de ene kant het imago wilt verbeteren en aan de andere kant trek je dat zelfde imago weer naar beneden met slecht bestuur, slechte berichten in de media, dan redt je het als gemeente Nooit. Er wordt HARD gewerkt in dit huis.....

JA, DAT KAN ZIJN MAAR ER GAAT OOK ENORM VEEL VERKEERD IN DIT HUIS.......

Ik zou wel willen dansen hoor maar is er echt reden toe????

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.