HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

vele groeten van Paled voor iedereen

4 reacties
vele groeten van Paled voor iedereen

Vandaag ben ik eventjes in het ziekenhuis geweest om Paled een bezoekje te brengen, hij keek me toch wel wat verbaasd aan toen hij me daar in de deuropening zag staan. Na wat aarzelingen herkende hij me en vanaf toen was het ijs gebroken hoor.

Het gaat beter nu met Paled en hij hoopt daarom ook dat hij uiterlijk morgen naar huis mag, of dat allemaal gaat lukken hangt natuurlijk van de situatie af en ik kan jullie dan ook niet beloven dat hij daadwerkelijk thuis is morgen maar er zit wel een kans in dat het wel zo is.

4 reacties

Leuk om via jou log iets van Paled te vernemen :o) We zullen voor hem duimen dat hij morgen naar huis mag :o)
Onbekend

22 February 2006 om 18:12

Ja Patrick dat heb je goed ingeschat. Ik was zo vebaasd toen ik je zag dat ik even de weg kwijt was. Ik herkende je meteen maar het raakte me zo dat ik me zelfs je naam niet meer kon herrinneren. Later wel weer hoor maar je kunt niet geloven hoeveel jou bezoekje me deed. Jij hebt hart voor mensen wij hebben in de raad van onze gemeente dit soort mensen heel hard nodig. Ik hoop zo dat je gekozen zult worden op 7 maart. DANK !!!!
paled

24 February 2006 om 13:31

Jansen , ik weet zeker dat je je hart op de goede plaats hebt Je was er toen ik je nodig had ,toen bij de begrafenis van mijn zus en je staat altijd klaar met raad en daad voor iedereen die het nodig heeft je bent een goede vriend en een voorbeeld voor velen groetjes,van Janssen
Onbekend

24 February 2006 om 21:51

pfff ben ik wel even stil van hoor....
patje63

26 February 2006 om 21:41

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.