HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

Ben jij d'r ook zo n????

0 reacties
Ben jij d'r ook zo n????

Vandaag naar "d' n Buut " geweest. Voor de mensen van buiten de gemeente, d'n Buut is een volksfestijn voor de mensen hier in de regio. Er staat een spreker in een ton op het podium die vanalles te vertellen heeft en daarbij de hele zaal aan het lachen krijgt ( das de bedoeling toch )

Natuurlijk houden ze ook nog pauze bij dit evenement en tijdens die pauze werd ik aangesproken door een mevrouw die me gezien had op de televisie, een paar weken geleden. Zeggij d'r oak zoa jiejnen die dor vanalles ligt te beloven en d'r niks oan goat doen? ( ben jij er ook zo n die vanalles beloofd en er niks aan gaat doen? ) Pardon mevrouw wat bedoeld u? Nou ik heb u gezien hoor op de tv bij omroep zeeland. Het klonk doortastend, oprecht maar eh.... was dat ook zo bedoeld of hebben we er de zoveelste zakkenvuller bij die veel belooft maar bar weinig doet?

Ik heb deze mevrouw vertelt dat ik in de politiek ben gegaan omdat ik vind dat, wanneer je zelf vind dat er iets niet goed gaat in de politiek, je zelf de veranderingen moet aanbrengen. Je moet het echt zelf willen want een ander doet het nooit op de manier zoals jij het wilt. En ik ga echt geen groete beloftes doen, geen n belofte ga ik doen maar ik ga wel proberen om verandering aan te brengen in de manier hoe het er op dit moment aan toe gaat in de gemeente Hulst op het gebied van de politiek EN op de manier hoe er in het gemeente huis ( volgens Jan-Frans "dit huis ") gewerkt wordt.

Ze stond me zo eens eventjes aan te kijken, met een vervreemde glimlach op haar gezicht en zei me toen " mijn stem heb je" hahaha. De meeste mensen die ze tegenkwam in de politiek begonnen van alles te beloven, het n nog mooier en prachtiger dan het andere. Ik beloof niets maar ga wel proberen het n en ander te veranderen want zo kan het niet langer en hoe meer ik me erin verdiep, hoe meer ik het gevoel krijg dat er velen met mij zijn die het daar mee eens zijn:

HET ROER MOET OM,     NU

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.