HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

moet het nou op deze manier of....

0 reacties
moet het nou op deze manier of....

Zoals we dat 4 jaar geleden aan onze kiezers hebben beloofd staan we zeer kritisch tegenover de manier waarop in Hulst de politiek bedreven wordt. Dat doen we met z'n allen en het komt voor dat we per week heel wat keertjes via e-mail, per telefoon of gewoon mondeling met elkaar in gesprek zijn omdat we iets gezien hebben wat niet klopt, wat niet zo is afgesproken. Het valt niet mee hoor om bijna 365 dagen per jaar er te zijn voor de burgers MAAR wij doen dat. En met veel plezier, want het is werken met mensen, voor mensen die ons vertrouwen om het voor hen op te nemen.

Zoals we dat afgelopen raadsvergadering hebben ondervonden heeft de coalitie erg veel macht en werd daarom ook terecht door dhr, Reijns opgemerkt dat een voorstel alleen maar doorgaat wanneer het cda het een goed plan vindt en anders niet. Het is gewoon belachelijk als je weet hoeveel echt goed voorstellen niet door de coalitiepartijen zijn goed gekeurd maar achteraf gewoon ( zonder schaamte ) als nieuw voorstel door diezelfde coalitiepartijen zijn aangeboden in de agenda van de commissies of zelfs in de raad.

Er is al heel wat commentaar op gekomen door de oppositiepartijen en ook door de burgers gelukkig. Wij hopen echt dat de ogen van de kiezer nu echt eens opengaan en dat zij doorkrijgen dat, wanneer ze echt willen dat de politiek in Hulst verandert, iedereen goed zal moeten nadenken voordat hij/zij weer dezelfde stem weggeeft aan de coalitiepartij.

Het roer moet om, LATEN WE ZORGEN VOOR EEN ANDERE KOERS

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.