HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

Bedankt Progressief Hulst

1 reactie
Bedankt Progressief Hulst

In n van mijn laatste stukje van mijn weblog heb ik nog verwezen naar de laatste vergadering van deze raad ( in deze bezetting dan toch) voor de verkiezingen van maart 2006. Ook gaf ik aan dat het nog wel eens spannend zou kunnen gaan worden. Nou beste mensen niet was minder waar gisterenavond, ik heb met huivering geluisterd naar het vragenhalfuurtje dat gewoon 3 uur duurde. Mede door het feit dat van de 9 ingediende vragen er 5 afkomstig waren van Progressief Hulst met erg zware onderwerpen, kwam het dat de uitleg en de beantwoording niet met een simpel ja of nee kon worden beantwoord. Vooral tijdens de eerste vraag die Progressief stelde, de vragen over het Reynaertland, was het muisstil zowel bij de raadsleden als op de tribune. Zoals het ook bij het niet aanvragen van de subsidie voor het bezoekersmanagement, wisten de meeste raadsleden ook hier weer van niets en vroegen ze zichzelf af hoe Progressief dat allemaal zou kunnen weten.

Door de meeste raadsleden werd dan ook een compliment gegeven voor het speurwerk en voor het uitdiepen van de problemen en het gedrag van dhr. Lievens in deze. Lievens die dit keer echt onder de loep is genomen ten aanzien van het personeelsbeleid, het omzeilen van de contracten en over de rug van de bezoekers er toch weer munt uit te slaan, zal zeker op 4 van de 5 punten een juridisch onderzoek te wachten staan. En dat is ook nodig gezien de complixiteit van het wurgcontract dat in het verleden tussen hem een de gemeente is afgesloten.

Verder was Mulder niet te spreken over hoe Progressief Hulst omging met het IMAGO van onze gemeente, we moeten oppassen dat we niet te boek komen te staan als een gemeente die niets doet voor de burgers want dan komen de toeristen ook niet meer naar hier. Dus wat er ook gebeurd we moeten kosten wat het kost de gemeente blijven ophemelen en positief blijven denken. NOU DAN MOET DAAR WEL EEN REDEN VOOR ZIJN.

Over de knossel nog maar te zwijgen, Volgens Frans de Vries is de verkeersveiligheid voor het fietsverkeer komende vanaf de stationsweg en richting de steensedijk er echt niet op vooruitgegaan vanaf het moment dat daar een druppel is neergelegd voor diezelfde fietsers. Nee, het enioge wat je voor je eigen veiligheid op dit moment kunt en moet doen is vanaf de stationsweg al op de rijbaan gaan rijden, je hebt dan nog maar uit te kijken voor n verkeersstroom ( het tegemoetkomende verkeer vanaf de absdaalseweg) . Toevalig heeft De Deckere bezoek gehad van een man die bij 3vo zit en ze hebben samen wat verschillende verkeerssituaties bekeken. Deze bij de steensedijk is dan ook voor 90% veilig bevonden.

Volgens Frans hebben ze misschien vanaf restaurant Napoleon naar dat gestuntel van de fietsers zitten kijken !!!!!

Als laatste kwam de onkostenvergoeding aan de orde die volgens Progressief Hulst door Burgemeester Mulder beloofd is aan de bewoners van schapershoekpad. Die mensen hebben een advocaat in de arm moeten nemen om te kunnen procederen tegen de plannen van de gemeente Hulst om daar een woning te realiseren, terwijl die vergunning helemaal niet afgegeven mocht worden ivm in strijd zijn van het bestemmingsplan.

Mulder vond dit maar onzin..... Nou jij weer. Als je ergens aan je IMAGO moet werken is het wel omdat Hulst zo verschrikkelijk veel blunders maakt de laatste tijd dat je zou wensen dat ze niet waren gebeurd. Hulst heeft ook nog de TV gehaald met de camera's die ze mee willen geven aan de parkeerwachters. Nee das een goeie. Je bazuint wel rond dat je positief moet blijven denken, dat je vooral een bourgondische vestingsstad bent maar aan de andere kant moet elke foutparkeerder e.d. aan de schandpaal komen, liefst met foto en al. Dit is goed voor het IMAGO meneer Mulder....!!!

Het wordt tijd om aan te pakken..... Wie doet met ons mee?????

1 reactie

Hmmm... Foutparkeerder aan de schampaal te zetten is nogal te ver overdreven... Ik zou er meer parkeerplaatsen aanleggen. Veel parkings zijn vaak vol en dan heeft de bestuurder vaak de neiging om ergens anders hun auto te parkeren waar het niet mag. Wel moeten de boete's flink omhoog om beter af te schrikken. Burgermeester Mulder moet dit lezen: Meer parkeerplaatsen in Hulst. Wat het verkeer binnen Hulst betreft, Veel automobilisten maken grote brokken: Richting van der maelstedeweg geven veel automobilisten geen voorang terwijl daar haaientanden op de weg liggen aan de kant van Zoetevaart. De politie moet daar veel harder gaan optreden. Als je daar rijdt, richting het politiebureau, daar rijden ze je vaak voor je sokken. Laat staan ook aan de Industrieweg. En in de S'gravenstraat in Clinge wordt er nog altijd veel te hard gereden, vaak rijden er daar opgevoerde scooters die door de jeugd bestuurd worden. Groeten, Johny Leys.
meteo clinge

26 May 2006 om 13:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.