HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

leuk die regels voor de horeca maar ehhhh.

0 reacties
leuk die regels voor de horeca maar ehhhh.

Maar ehhhh denk ik dan, een aantal jaren geleden is er in het kader van veiligheid afgesproken om alle deuren naar buiten open te laten gaan. Dit in verband met het feit dat, wanneer er paniek ontstaat door bijv. brand of een vechtpartij, dan moet het zo zijn dat de stroom met mensen uit het caf direct naar buiten kan en niet eerst de deur naar binnen open moet trekken.

Ik vind het goed dat die regels er nu eindelijk zijn, het werd tijd dat we duidelijke regels kregen in Hulst, toch wil ik ook mijn boven beschreven onderwerp niet ongemoeid laten, afspraken zijn afspraken. Telkens rond de tijd van Carnaval komt er weer zo 'n voorstel op de deuren weer eens te controleren. Af en toe als ik weer eens in Hulst op stap ben dan begin ik daar gewoon over met een cafbaas. "dat is niet mogelijk, het is moeilijk om dat te verwezelijken, daar zijn we nog mee bezig " zijn dan de meeste antwoorden die je krijgt.

Waarom treedt de gemeente hier niet tegenop, wanneer het straks eens echt fout gaat  ( het niet te hopen maar toch het is mogelijk) dan wil ik niet dezelfde tafferelen als in "het hemeltje " in Zaandam. Er wordt steeds te gemakkelijk mee omgagaan. De deuren niet veranderd dan niet op met carnaval punt uit. Het is hard maar alleen op deze manier kunnen we afdwingen wat gewoon het veiligste is, als die regels zijn leuk maar daar moeten de gasten zich aan houden. De regels voor de cafbazen staan echter nergens te lezen.

Ik vind het tijd worden voor wat ruggegraat, dat weten jullie al een tijdje en dit is hier weer een mooi voorbeeld van.......

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.