HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

ze hebben ons opgehangen.....

2 reacties
ze hebben ons opgehangen.....

Ja beste mensen, geloof het of niet, ze hebben ons opgehangen en daarmee zijn we de pieneut. Ik vroeg me af of er nu geen andere manier zou zijn om dit op te lossen maar voor ik daar tijd voor kreeg om me daarover te buigen hadden ze al besloten om ons dan maar op te hangen.

Kijk, ik wil altijd nog wel een gesprek aangaan, kijken of we geen doorbraak kunnen vinden om die mensen op andere gedachten te brengen maar niets bleek te helpen. Ze zijn nog wel zo sympathiek geweest om een eervolle zaterdag hiervoor uit te kiezen en het niet op een door de weekse dag te doen, maar toch kan ik er toch nog niet over uit. Ze hebben er ook nog foto's van gemaakt en met veel bombarie hebben ze ons op gehangen.

hahaha we prijken met z'n allen op de borden van de verkiezingen.......

2 reacties

Tjonge .... ik schrok al ! Maar gelukkig, de mooiste poster van de verkiezingscampagne hangt er ! Patrick ik heb je een profielberichtje gestuurd.
paled

12 February 2006 om 11:59

haha Janssen, we hebben er wel vier uur overgedaan ,gij wou nie blijven plakken dus hebben we er maar een extra grote kwak lijm voor gebruikt, en wa grote nieten en natuurlijk bleven we hangen in de herberg in Graauw, waar het goed toeven is jammer dat het nogal aan de kleine kant is maar wel gezellig en ook in nieuw -namen was het gezellig maar eenen troost we moeten ook nog es gaen kijken of ze nog wel op ulder plek blijven angen dus kunnen we da tourke nog eens nen keer overdoen
Onbekend

12 February 2006 om 20:48

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.