HET IS TIJD OM AAN TE PAKKEN

PROGRESSIEF HULST

ik kan me er zo kwaad om maken

6 reacties
ik kan me er zo kwaad om maken

Ik vind toch dat dit nog een tijdje blijvend in de publiciteit moet blijven. dus zet ik deze gewoon maar weer eens  bovenaan. Het is al weer een paar weken geleden en we dreigen dit te vergeten....... En deze rottige kwestie mogen we onder geen beding zomaar vergeten. Bij het verkiezingsdebat van maandag 13 februari in st Jansteen kwam ik n van de hoofdrolspelers tegen en hij complimenteerde mij met mijn weblog. Op mijn vraag of mijn verhaal de juiste was knikte hij instemmend maar zei me tegelijkertijd dat de meeste mensen het euvel al weer vergeten waren.

Waar maak ik me druk om?

Ik maak me kwaad over het feit dat wethouder de Deckere een rookgordijn optrekt rondom het euvel schaperhoekpad nummer 6.

De pers springt daar reuze handig op in maar verdoezelt alles waarover het hier nu gaat. Waar gaat het dan over hoor ik u vragen? Nou het gaat in eerste instantie niet om de directeur van de woonstichting en zijn werknemer dhr. Reijns.

Het ware verhaal is dat de fractie van progressief hulst samen met de VVD fractie ( dhr. lucin reijns) en fractie algemeen belang ( fons Roctus) een extra raadsvergadering hebben gevraagd om de wethouder eens aan de tand te voelen omtrent de omstreden bouwvergunning voor een verschrikkelijke moderne woning in het  schaperhoekpad.

De deckere heeft, nadat duidelijk werd voor wie de extra vergadering gevraagd was, dhr Valckx opgedragen om met dhr. Reijn te praten om maar verder af te zien van de de aantijgingen tegen De Deckere.(!!!) Valckx heeft te horen gekregen dat deze kwestie verre gevolgen zouden kunnen hebben voor de smaenwerking tussen en de gemeente en de woonstichting. Valckx heeft gedaan wat de Deckere hem had opgedragen en de Deckere blijft uit de picture. Alle aandacht gaat vanaf nu niet meer naar hem maar naar de publiciteit rond Valckx en Reijns.

 

U begrijpt als lezer wel waarom de Deckere dit heeft gedaan maar ik snap toch echt niet dat dit in ons Hulst zomaar kan. Waar moeten we nu nog in geloven, wie kunnen we nog op zijn of haar woord geloven zonder dat we dat in twijfel moeten trekken.

DIT MOET STOPPEN

6 reacties

Feodale toestanden. Zoals Fons Roctus al aangegeven heeft. Een werkgever die op die manier met zijn werknemer omgaat doet denken aan de jaren dertig. Maar als die werkgever werkelijk onder druk gezet is door de Deckere dan zou het hem alleen maar sieren door dit aan de kaak te stellen en het in de publiciteit te brengen. Maar helaas
paled

08 December 2005 om 17:23

Geloof maar niet dat de kiezers dit vergeten. Ik ken de heer de Deckere niet persoonlijk maar zag hem vroeger wel eens in het uitgaansleven. Deze jongen wekte bij mij door zijn gedrag enorme antipathie op. Wat men in de volksmond noemt een echte "strekenmaker". Hij heeft zijn streken duidelijk nooit verloren. Maar ja hij was dan ook van boerenstand. Sorry aan degenen die zich onrechtmatig aangesproken voelen op boerenstand. Van dat standsverschil zoals dat jaren geleden bestond is gelukkig niks meer over.
paled

13 January 2006 om 11:11

voor Snitch, Wanneer je een reactie onder
patje63

14 February 2006 om 14:15

Hoi Patrick, Vergeef me dat ik nu pas reageer op je log over de kwestie Schapershoekpad. Ik volg je log pas sinds kort, vandaar. Ik voel me toch geroepen om even te reageren op je uitspraak, dat 'de pers reuze handig heeft ingespeeld op de kwestie maar alles verdoezelt waarover het hier nu gaat'. Ik wijs je er daarom even op, dat wij alles bij elkaar zeker vijftien artikelen aan de 'affaire' Schapershoekpad hebben besteed. Daarbij zijn we zeker niet voorbij gegaan aan het feit dat jullie om een extra raadsvergadering hebben gevraagd. Sterker nog, we hebben gepubliceerd over het verzoek om een extra raad, we hebben geschreven over de geluidsband die jullie in eerste instantie niet te horen kregen, we hebben gemeld waarom de VVD niet aanwezig was bij de raad waarin de vertrouwenskwestie werd gesteld,
Puys

15 February 2006 om 10:18

Hee Harold, Leuk om hier eens een berichtje van je te mopen ontvangen. Tja de kwestie van schapershoekpad is inderdaad door jullie als pers goed in de krant gezet en daardoor gelukkig aan de burgers doorgegeven. Wat echter niet in de krant stond vermeld was het feit dat Dhr L. Reijns door zijn werkgever en die op zijn beurt weer door Eti
patje63

15 February 2006 om 12:08

Tsja Patrick, Ik ben er niet direct getuige van geweest dat wethouder De Deckere de directeur van de Woonstichting onder druk zou hebben gezet. En als vervolgens zowel de wethouder, de directeur van de Woonstichting, de burgemeester
Puys

15 February 2006 om 12:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.