dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Links

1 reactie

Nee, absoluut niet rechts. Knipoog

Overigens, mijn zoon -hij is skileraar in Oostenrijk 's winters- vertelde mij toen het  bericht van de dood van de Oostenrijkse extreem rechtse politicus Joerg Haider kwam: "Dan zal hij wel bezopen geweest zijn en te hard gereden hebben. Dat doen ze van die generatie daar bijna allemaal." Een paar dagen later kwam het bericht, dat hij inderdaad minimaal twee maal te hard gereden heeft en vier maal teveel gedronken. Hier past, buiten zijn abjecte rechtse politieke mening, slechts een woord: KLOOTZAK! 

Excusez le mot, maar ik weet niets anders te bedenken voor mensen die drinken en rijden combineren.

Gelukkig even wat anders. Een leuke link waar ik zojuist, al surfend, op kwam: http://www.posterfix.com/ Dit gaat over een Amerikaanse "artist" (iedereen die een breiwerkje kan maken is in de US al gauw een "artist") die posters restaureert. Hij laat in een aantal -wat rommelige- foto's zien hoe hij dat doet met verschillende posters. Klik daartoe op de plaatjes van de marineman en zie hoe hij werkt.

Een tweede link betrof een vraag bij een "kunstwerk" van suikerklontjes dat ik op de website van een medeblogger vond. Wie dat gemaakt had? Ik weet het niet zeker, maar het lijkt een beetje op het werk van Bethany de Forest: http://www.pinhole.nl/ Zij construeert een droomwereld met behulp van suikerklontjes en maakt dan daar met een pinholecamera foto's van. Omdat een pinholecamera een bijna onbegrensde scherptediepte heeft is zoiets bij uitstek geschikt om dergelijke constructies te fotograferen.

1 reactie

 

Goedemorgen Leen,

Het zijn inderdaad kl.......n die rijden en drinken. Het rijbewijs moest levenslang worden afgepakt, ze brengen mede weggebruikers in gevaar.

Fijne zondag, Trien.

my.

19 October 2008 om 10:44

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.