dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Intiem 2

2 reacties
Intiem 2

Gisteravond heb ik tot laat gewerkt om twee huwelijksreportages ingeplakt te krijgen, opdat ik ze vandaag af kan leveren. "Twee?". zult U zeggen? Ja, dat klopt. Ik was er met een bezig, maar daar moesten nog wat foto's van opnieuw worden afgedrukt omdat ik het bij nader inzien niet helemaal eens was met de kleurtoon,  ik was er twee vergeten en er waren een paar licht beschadigd. Terwijl die foto's geprint worden -en daarna- ben ik vast aan de andere serie begonnen, want ik laat ze liefst nog een dagje goed drogen alvorens ze op maat te snijden.

Zo heb ik deze foto ook nog een keertje bewerkt. Ik was het niet helemaal eens met de vorige variant en heb hem overnieuw door de computer gehaald met dit resultaat. Nu ben ik wel tevreden, het is een vel intiemer plaatje geworden en de serie is ook nog eens af.

Zo zie je maar eens wat je met licht teweeg kunt brengen. Deze twee foto's, die van gisteren en vandaag, heb ik op exact dezelfde plaats gemaakt. Toch zijn ze totaal verschillend qua sfeer. Het bruidspaar zet hiervoor de toon, ik pas de foto's zoveel mogelijk aan het desbetreffende stel aan.

2 reacties

Jammer de de bruidgom zijn haar zo beroerd zit aar daar kan jij dan weer niets aan doen Leen, overigens een mooie scherpe foto.

groet Chris

cverkaart

12 October 2008 om 08:36

Had je de overbodige beharing van de bruid niet kunnen wegretoucheren?
T E R N E U Z E N A A R

13 October 2008 om 20:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.