dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Wereldwinkel

1 reactie
Wereldwinkel

Dit portret heb ik gemaakt in het kader van mijn aktie in samenwerking met de Wereldwinkel in Zierikzee. Iedereen die een bepaald bedrag besteedt krijgt daarvoor een stempel op zijn stempelkaart en een volle stempelkaart is goed voor een gratis portret . Ik doe dat met veel plezier en probeer zo mijn maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Ik heb van tevoren daar lang over nagedacht; een Britse collega deed iets dergelijks ten bate van de plaatselijke afdeling van Oxfam, een organisatie ten bate van ontwikkelingshulp, en ik zocht naar iets dergelijks op het eiland. Ik heb al eens aktie gevoerd ten bate van de landelijke stichting "Dark en Light Blindcare", maar iets plaatselijks spreekt de mensen veel meer aan.

Bovendien, ik haal er zelf ook mijn koffiepads. Prima bakkie koffie! Moet U ook eens doen. (De thee schijnt ook goed te zijn, maar dat vind ik meer iets voor geitenwollensokkentiepjes) Knipoog

1 reactie

Mooie actie Leen en ik wil ook nog even reageren op je vorige item, betreffende het ochtendlicht. Leuke foto's zijn er nu 's morgens vroeg te maken denk ik met die laaghangende ochtend nevel die een mistdeken geeft over de weilanden.

groet Chris

cverkaart

10 October 2008 om 08:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.