dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Vandaag las ik het volgende berichtje:

"Een 24-jarige Vlissinger is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de tiende keer betrapt op rijden onder invloed van alcohol.

Aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen is de man aangehouden door agenten, omdat hij stapvoets in zijn auto reed. Het voertuig reed van links naar rechts over de rijbaan. Daarna parkeerde hij zijn auto scheef in een parkeervak met één wiel op de stoep."

Daar wordt je toch stil van. En dan te bedenken dat hij ook een aantal keren gereden zal hebben zonder dat hij gesnapt is, want zo vaak word je nu ook weer niet gecontroleerd. En dan voor de tiende keer in hooguit 6 jaar, dus zo'n twee keer per jaar zat achter het stuur. Onbegrijpelijk. Hier staat mijn verstand bij stil.

Zou zo'n jongen nou totaal geen verstand hebben? Of zou het leven van een ander hem totaal niet kunnen schelen? Wat zou je nou kunnen doen om iemand het onverantwoordelijke van zijn daden te doen beseffen?

 

1 reactie

Ach Leen die gasten van tegenwoordig doen maar een dot en doen alsof ze alleen op de wereld zijn.

Even een andere vraag Leen, een maat van me is van plan een andere camera aan te schaffen en wel de Nikon coopix P80 die 18x vergroot. Hoe denk jij over deze camera als je hem ken tenminste?

groet Chris

cverkaart

06 October 2008 om 07:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.