dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Jurk

2 reacties
Jurk

Het was vandaag heel vreemd weer. Toen ik klaar stond op de gewenste locatie met een bruidspaar om de buitenfoto's te gaan maken, braken de hemelsluizen open. Onvoorstelbaar hoe verschrikkelijk veel er naar beneden kwam! Er zat niets anders op dan een binnenlocatie op te zoeken. Nou wist ik, dat men in het stadhuismuseum van Zierikzee nog niet begonnen was met de verbouwing, dus ik had de dag ervoor al gebeld of ik in voorkomend geval daar binnen kon fotograferen.

Toen we een poosje binnen bezig waren, brak de zon langzamerhand door. Direct zijn we weer naar buiten gegaan en hebben in Schuddebeurs nog een aantal foto's kunnen maken met werkelijk prachtig licht.

En, eigenlijk heb ik een verkeerde keus gemaakt qua foto, besef ik nu. De bruid had een jurk aan, niet te beschrijven zo mooi! Je zou bijna zeggen, dat ze een jurk uitgezocht had en daar toen later nog een passende bruidgom bij. Nadere informatie leerde mij echter, dat toch de bruidegom wel eerst was. De jurk had zij echter wel ruim anderhalf jaar tevoren al uitgezocht, dus zo vreselijk gek was mijn veronderstelling nog niet.

2 reacties

Leen ben je al wat bedaard na je ervaringen met je bankzaken?  En met photoshop zijn veel mogelijkheden maar zo nu en dan lukt het aardig al heb ik er veel tijd voor nodig en die ontbreekt eigenlijk een beetje i.v.m. de zorg.

groet Chris  

cverkaart

04 October 2008 om 08:14

Bedaard? Ik ben alleen maar meer $%^&&^%%$###$$%%)*&^^% geworden! Stelletje eikels; eigenlijk zijn ze het niet waard, dat ik me zo druk maak, maar ik laat me niet zo maar voor schut zetten door de ING. Wel grote winstuikeringen doen aan bestuurders die geen reet uitvoeren en een hardwerkende klant met minachting behandelen?
Photoshop is net een vrouw, Chris, je denkt, dat je het op een bepaald moment weet, maar iedere keer sta je weer voor nieuwe verrassingen. Oh ja, het vraagt ook veel tijd.Tong uitstekend
Leen Koper

04 October 2008 om 18:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.