dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Licht

2 reacties
Licht

Nog even een plaatje vanuit de reportage van afgelopen vrijdag. Morgen ga ik weer werken aan de bruiloften die hiervoor plaatsvonden en nog niet afgewerkt zijn. Er ligt nog heel wat op mij te wachten en voorlopig zal het nog heel wat uurtjes buffelen zijn. Deze reportage is nog eventjes niet aan de beurt, vooral daar zij in Nieuw Zeeland hun huwelijksvakantie houden.

Als er een internetverbinding voor hun in Nieuw Zeeland beschikbaar is, dan kunnen ze alvast genieten. De rest volgt later nog wel een keertje als ik er aan toegekomen ben. Misschien aan het eind van deze week al.

2 reacties

Ja Leen dat dijkje ken ik je moet eerst zo'n schapenhekje door en je kijkt daar ook uit op fort Rammekens. Soms moet je daar uitkijken waar je loopt dat je niet in de schapenstront stapt. Overigens natuurlijk weer schitterende foto's.

groet Chris

cverkaart

30 September 2008 om 08:29

Deze keer was het hondenstront. Het is onvoorstelbaar dat sommige mensen gewoon hun hond laten poepen midden op een wandelroute en het maar laten liggen. Ik erger me rot aan die metaliteit van "het zal mij een rotzorg zijn." Maar ja, ik zal wel weer ouwerwets zijn.....
Leen Koper

30 September 2008 om 09:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.