dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Afgelopen vrijdag

2 reacties
Afgelopen vrijdag

Zoals ik al eerder meldde, ik had vrijdag een huwelijk te fotograferen in Vlissingen. Nou ken ik de omgeving bij Fort Rammekens best wel een beetje, maar door de manier waarop het licht viel was het elk kwartier alsof je in een nieuwe omgeving was. Dat was gewoon fascinerend, zulke snelle lichtwisselingen bij het warme, lage licht. Ik heb daar werkelijk fantastische foto's kunnen maken en hier is dan de eerste. Is het geen droom? En dat lag gewoon voor het oprapen; in feite hadden we gewoon kunnnen blijven zitten en de veranderingen veroorzaakt door het licht kunnen registreren.

En, dit is nog een nagenoeg onbewerkt bestand. Kun je nagaan hoe het wordt als de definitieve afwerking heeft plaats gevonden!

2 reacties

Hallo Leen ik ken dat plekje in het Ritthemse bos want ik kom regelmatig daar om foto's te maken van de natuur zoals dit bruggetje dat is daar volgens mij vlak in de buurt waar jij je foto gemaakt hebt.

  Groet Chris 

cverkaart

29 September 2008 om 08:14

Ik zat er op te wachten dat jij zou reageren omdat ik op je "thuisgrond" bezig ben geweest. Ik heb ook aan je gedacht, toen ik er naar toe reed omdat je pas een foto van dat gebied heb t geplaatst. Of het in de buurt is, daar heb ik geen idee van; ik heb vanaf de parkeerplaats maar een meter of 30 gelopen en al mijn foto's binnen zo'n 40 meter gemaakt.
Leen Koper

29 September 2008 om 09:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.