dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Ik heb mij vandaag een slag in de rondte gewerkt. Vanmorgen om 8.00 was ik al de deur uit, vanavond om 22.00 uur was ik eindelijk klaar en waren de bestanden op DVD gebrand. Een ontzettend gezellige bruidsreportage in Vlissingen, maar wel erg vermoeiend.

Wat een waardeloos gemeentehuis hebben ze daar! Ongelooflijk wat was dat rot gebouwd voor een fotograaf! Het is nagenoeg onmogelijk om daar leuke foto's in te maken van de mensen die tekenen moeten. Typisch een geval van een architect die weer duidelijk geen rekening heeft gehouden met het feit, dat er ook wel eens gefotografeerd moet worden. Nou ja, voor belachelijke slechte architectuur hoef ik niet naar Vlissingen; dat hebben wij in Zierikzee ook. Het lijkt wel alsof men en masse zijn best doet om gemeentehuizen zo opvallend mogelijk te ontwerpen. Zo wordt het een uithangbord voor de architect, reclame voor een lege huls die als een uitermate slechte verpakking geldt van een veel te duur en volslagen ongeschikt gebouw.

Maar ja, de tijd voor een leuk plaatje op dit blog schoot er bij in. Maar, niet getreurd, ik heb er nog genoeg in voorraad. Dit zijn de kinderen van een gezin dat binnenkort gaat emigreren. Een leuk stel, dat helaas naar Australie vertrekt.

2 reacties

Hoi Leen,

Ook wij vonden het ontzettend gezellig gisteren. Voor ons was het een onvergetelijke dag. We hebben ontzettend genoten van het maken van de foto's. We hebben er nu ook al zin in om na onze huwelijksreis de resultaten te komen bekijken, en met die foto's in het gemeentehuis komt het vast wel goed.

Nogmaals bedankt voor de leuke reportage.

 Groeten

 Robert & Ellen

Jentink

27 September 2008 om 16:10

Kijk maar eens bij vandaag!

 Leen

Leen Koper

28 September 2008 om 22:54

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.