dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Weer terug uit Keulen

1 reactie

Zo, ik ben weer terug van even naar het grootste tweejaarlijkse fotografie-evenement ter wereld, de Photokina in Keulen.

Ik vond er niks aan. Andere jaren was je toch gespannen als je er naar toe ging, maar alles was nu al bekend van tevoren door het internet en ik denk daarom niet, dat ik nog een keertje ga. Het is mooi geweest zo. Bovendien, door de verbouwing van de jaarbeurshallen in Keulen was alles anders dan andere jaren, vorige keer was dat al zo, maar nu nog erger, je kon je weg niet vinden. Kortom, ik voelde mij er niet meer thuis. Er was bovendien haast niemand meer van de oude garde vertegenwoordigers overgebleven, allemaal gesneuveld door de bezuinigingen, en dat was iets waar je toch altijd naar uit zag.

Bovendien, vroeger ging je er naar toe om iets te kopen. Dat is allang niet meer zo. Alles wordt nu centraal ingekocht door de inkoopcombinaties en grote megazaken, als kleine handelaar kun je nu meestal goedkoper in de winkel van de conculega terecht dan dat je het zelf inkoopt. En nu ik ga stoppen is dat natuurlijk helemaal zo, je koopt niets meer in, zelfs geen lijstje.

Kortom, een beetje een teleurstellend reisje.

1 reactie

Afijn Leen je bent er toch weer even uit geweest en dat is toch ook wel leuk zeker?

groet Chris

cverkaart

25 September 2008 om 19:20

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.