dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Ik verval graag in herhaling. Zeker als het een bruidserie betreft. Morgen heb ik er weer een, eentje waar ik veel te vroeg moet beginnen, dus ik moet een beetje voortmaken met het publiceren van de foto's van de bruid van vorige week vrijdag. Anders gaan ze mopperen in de trant van:"Waarom zij wel en ik niet?" Nou zal dat hier niet zo snel gebeuren, maar ik moet toch wel een beetje het evenwicht bewaren tussen de bruidsparen. Vandaar het in herhaling vallen.

Nou is zo'n bruid best aardig, maar wat moet je nou met een paar waarvan de bruid een ogenschijnlijk teer poppetje is en de bruidegom zo lang is, dat de kruin zowat in de wolken steekt? Nou ja, gewoon fotograferen. maar een beetje rekening houden met het lengteverschil en zo nu en dan proberen het een beetje te  verdoezelen. In ieder geval is hij niet zo lang als die bruidegom een jaar of vijfentwintig geleden: die was 2.19 meter lang!

1 reactie

Leen je kan ook overwegen om bij een lange bruidegom de bruid op een verhoginkje van het landschap te zetten, indien aanwezig. Of als ze een erg lange jurk heeft op een klein krukje ofzo maar dan zodanig dat het kukje niet te zien is natuurlijk, het hoeft maar een centimter of 10 te zijn. Maar daar zal je zelf ook wel aan gedacht hebben en niet uitvoerbaar?

groet Chris 

cverkaart

19 September 2008 om 07:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.