dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

3 reacties

Vandaag zag ik ineens, dat dit weblog over 6 dagen, a.s. zondag dus, al twee jaar bestaat. Niet gek, ruim 18.000 bezoekers per jaar. Dat komt neer op 1.500 per maand en dus zo'n 50 per dag. Voor zover ik weet zijn er een aantal vaste lezers, met natuurlijk Chris als vaste becommentarieerder (Wordt op prijs gesteld, Chris!). Toch vind ik het hartstikke leuk dat het zo veel gelezen wordt. Zo, en door de zo nu en dan gemaakte opmerkingen, merk je, dat je niet voor niets schrijft. Soms vragen mensen zelfs wel eens:"Kom ik ook in je weblog?" Nog sterker, een aantal mailt mij zelfs dat ze zichzelf gemist hebben in mij blog en of hen alstublieft maar even wil opnemen!

Deze dames hoorden daar niet bij. Waarom ik ze desondanks toch opneem? Heel simpel, omdat ik ze zo totaal verschillend vond. Dat kun je je niet voorstellen!  Als dag en nacht, terwijl ze toch zusters waren. Deze foto heb ik afgelopen week gemaakt, hij is uitgezocht door de dames en dezelfde dag nog afgeleverd zodat ze een cadeau hadden voor hun moeder die die dag jarig was.

3 reacties

Beste Leen, ik ben één van de vaste lezers/kijkers. Ongeveer één keer per week kijk ik even welke nieuwe foto's er weer op het weblog staan. Vind je het niet jammer dat sommige foto's door het verkleinen er minder mooi uitzien? De ogen van een persoon komen volgens mij bijvoorbeeld veel minder sprekend over in een (zeer) verkleinde) versie. Je hebt in ieder geval een mooi beroep. Ik lees ook altijd met veel belangstelling of de foto's eerst nog op de computer worden bewerkt (en welke bewerkingen dit dan zijn) voordat ze naar de klant gaan.
Rolf68

10 September 2008 om 09:39

Leuk, een vaste lezer. Daar mogen er best meer van zijn.

Inderdaad verlies je wat bij het  verkleinen; het kan echter niet anders, want anders wordt het bestand te groot i.v.m. het opladen. Spijtig, maar niks aan te doen. Je hebt volkomen gelijk.

Natuurlijk worden de foto's eerst nog bewerkt voor ze naar de klant gaan. Ik zal daar in een van de volgende weblogs eens aandacht aan schenken. Mijn foto's zijn zo in feite al goed, maar met bewerking worden ze nog even fine getuned.

Leen Koper

10 September 2008 om 22:48

Hallo Leen,

 Via de voorpagina kwam ik hier terrecht en ik was erg verbaasd dat ik opeens mijzelf en mijn zus op je weblog zag staan.

Wij vonden allebei de foto heel erg mooi geworden en het belangrijkste; mijn ouders waren allebei erg blij met de foto. Dus nogmaals heel erg bedankt!

 

D. Francke

15 September 2008 om 18:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.