dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Deze vrouw heb ik een aantal jaren geleden leren kennen toen ze uit de Oekraine. de Krim om precies te zijn Sebastopol, hier op Schouwen kwam wonen. Een bijzonder mooie en hartelijke vrouw en, ondanks dat ze blond is, een zeer intelligente vrouw. Ze heeft, ondanks dat het toch een vrij lastige taal is, vrijwel accentloos Nederlands leren spreken.

Toch zal een aangeleerde taal nooit zo eigen worden als je moedertaal. Dat houdt het gevaar in, dat als je ouder wordt, er een risico bestaat, dat je terugvalt op je moedertaal. Overigens, haar grootmoeder sprak geen Russisch, maar een taal die verwant was aan de Fins-Oegrische taalgroep. Ik heb nooit geweten, dat dat in Rusland ook gesproken wordt, maar er schijnen toch nog zo'n vier miljoen sprekers te zijn.

Bij deze foto heb ik gebruik gemaakt van foto's van verschillende structuren -zoals van wolken en afbladderende verflagen- om het gewenste effect te bereiken. Ik vind, dat ik er aardig in geslaagd ben. Het is in ieder geval geen "gewone" foto geworden!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.