dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Naar Kruiningen

1 reactie
Naar Kruiningen

Vandaag, vanmorgen, ga ik op bezoek in Kruiningen bij mijn vroegere leraar tekenen, de heer Kamerik. Ik heb ontzettend veel aan die man te danken, vooral op het gebied van compositie. Ik gebruik nog steeds wat ik van hem geleerd heb tijdens de tekenlessen als basis voor mijn werk. Door die kennis was het indertijd voor mij ook redelijk gemakkelijk om de "regels" van de klassieke fotografie te begrijpen. Ik heb begrepen, dat veel van mijn collega's er aanzienlijk meer  moeite mee hebben gehad - en nog hebben!

Dit bezoekje is in verband met de reunie van mijn oude school. Hij komt niet, maar wil toch een videofilm laten zien die hij gemaakt heeft. En, die mag ik, als waarschijnlijk dichtstbijwonende oud-leerling, ophalen. Wat ik met plezier ga doen.

Daarbij neem ik een hoeveelheid van mijn werk mee om eens te laten zien wat ik dank zij zijn lessen tegenwoordig maak, om eens mooi te zeggen, wat dus de vrucht van zijn arbeid is geweest. Deze foto neem ik ook mee, hetzelfde meisje als bij de vorige posting. Let eens even op die ogen, is ze niet mooi? 

1 reactie

Kraak en kraak helder Leen die foto van dat meiske, schitterend.

groet Chris

cverkaart

18 August 2008 om 08:20

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.