dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Fotomodel

0 reacties
Fotomodel

Afgelopen vrijdag heb ik een bijzonder leuke sessie gedaan. Kunt U zich nog herinneren, dat ik in Schotland een huwelijk gefotografeerd heb? Nou, ik kwam daar een paar bekenden tegen waarvan de dochter erg graag "fotomodel" wilde worden, iets waar bijna alle meisjes van dromen.....tot dat ze het zijn. Ik heb haar toen beloofd eens een serie foto's van haar te maken.

Dit weekend waren ze weer eens op het eiland en we hadden 's avonds afgesproken. Weliswaar bleek ze eerst met haar moeder voor de verkeerde fotozaak te staan, maar alles kwam toch nog in orde. Het bleek een uitstekend model te zijn; kijkt U maar naar bijgaande foto's. Zo langzamerhand zal ik wel een en ander van haar op dit blog publiceren. De foto's zijn te leuk voor om voor mezelf te houden!

Ik heb haar onder meer gefotografeerd op mijn favoriete plekje in Schuddebeurs, dat blijkt uit de eerste foto. Later op de avond ook elders, maar deze eerste vond ik toch wel erg fraai. U zult hem echter wel op vol formaat moeten bekijken, anders blijft er weinig van over.

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.