dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Iets opmerkelijks vandaag.

Vier dames vierden dat hun moeder 80 jaar werd en lieten in het kader van de aktie die ik met de wereldwinkel heb een groepsfoto maken. Geen van allen kwamen ze hier vandaan, dus ik bood aan om er voor te zorgen dat de foto's om vier uur klaar zouden zijn, zodat ze meteen meekonden. Eentje ging mee om uit te zoeken en om vier uur kwamen de dames de foto's halen. En er moest een lijstje om heen, zo ver, zo goed.

Ze stonden allemaal stomverbaasd te kijken toen ik de foto's ging inlijsten. Ik stond weer verbaasd te kijken toen ze mededeelden dat ze dat een uitzonderlijke goede service vonden! Ze waren helemaal niet gewend dat zoiets voor hun gedaan werd..... Dat moest je toch zelf doen.....

Ben ik nu zo ouderwets dat ik dat minimale stukje service normaal vind of ben ik nou zo'n uitzondering? Zouden ze nou werkelijk in de Randstad denken dat ze het zelf maar moesten inlijsten? Ik kan het mij niet voorstellen.

1 reactie

Leen bij ons in het dorp is ook een fotograaf actief en die doet net als jij, netjes de foto inlijsten alleen weet ik niet of je daar op kan wachten.

groet Chris

cverkaart

13 August 2008 om 19:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.