dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Weet U wat mij nou zo irriteert? Als je eenmaal besloten hebt te stoppen wordt je fotografie steeds beter van kwaliteit. Gelukkig zal ik in de toekomst nog wel zo nu en dan een portretje maken, maar ik fotografeer nu beter dan ooit. Ik heb altijd gedroomd van in deze "droomsfeer" te fotograferen en de laatste tijd lukt het me steeds.

Neem nou dit gezinnetje. Ik kan mij niet herinneren zo goed de sfeer getroffen te hebben. Natuurlijk werkten ze allemaal mee, anders lukt het niet zo. Ze hadden allemaal dezelfde kleding aan, wat al een eenheid suggereert. Vroeger had ik dat overdreven gevonden, maar tegenwoordig vind ik het prachtig en er zijn steeds meer mensen die dat ook vinden en iets gelijks aantrekken. Zo heeft al die jaren "opvoeden" van mijn kant toch resultaat gekregen op het moment, dat ik er grotendeels mee wil stoppen.

Het is alleen jammer, dat er in de wijde omgeving nauwelijks iemand na mij is die de toorts verder wil dragen. Al die "eigentijdse" fotografen zijn nog steeds te eigenwijs om te proberen te leren hoe je een goed portret maakt. Ze kunnen het zelf wel....

2 reacties

Een prachtige, mooie foto!!!! Maar het is ook een geweldig gezinnetje, dus hoe kan het idd ook anders... Knipoog
margretha.b

01 August 2008 om 23:01

Het is weer geweldig Leen.

groet Chris

cverkaart

02 August 2008 om 07:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.