dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Op herhaling

4 reacties
Op herhaling

Vaste lezers van dit blog zullen haar wel herkennen. Het is mijn Duitse vriendin Carmen. Iedere keer als ze hier op het eiland is, en dat gebeurt regelmatig, gaat ze op de foto. Zo'n gelegenheid om met een dergelijk aantrekkelijke meid te fotograferen laat ik niet graag voorbij gaan.

Deze foto is -op een laag- gesoft en gedeeltelijk weer uitgegumd, zodat de onderliggende laag weeer tevoorschijn kwam. Door dat gedeeltelijk uitgummen heb ik dus bereikt, dat het plaatselijk meer of minder gesoft is. En, hier vind ik het uitstekend gelukt.

4 reacties

En Leen vind je vrouw het goed dat je er een duistse vriendin op na houd?  gniffel, gniffel. Knipoog

groet Chris

cverkaart

27 July 2008 om 19:09

Leen, vind jij dat mooi, die stukken lichtere huid, waar kennelijk het bovenstukje van een bikini zat. Dus de rest van de huid bruinverkleurd en het halterstuk van de bikini duidelijk zichtbaar. Of heb je speciaal dat bovenstukje van de bikini weggegumd om die witte huid te laten zien???

In die jaren zeventig of was het zestig pornofilms  zie je ook zo goed die witte billen en borsten, toen was er nog geen zonnebank etc. om de boel bij te kleuren.

Groeten, Cathy.

katoog

27 July 2008 om 20:37

Chris, mijn vrouw heeft daar geen enkel bezwaar tegen.

Cathy, ik vind het inderdaad licht storend, maar ze houdt er helaas geen rekening mee bij het zonnen, dus ik heb het maar te accepteren. Nou kan ik wel de hele huid gaan aanpassen in Photoshop, maar daar heb ik geen zin in. Moet ze maar opletten bij het zonnen. En, zoals uit het antwoord blijkt, ik heb geen bikini "weggesjopt".

Maar, het is moeilijk om een model te vinden dat "streeploos" is, dus ik moet het er maar mee doen. Ik kan ze niet verplichten. Bovendien, ik heb de indruk, dat er tegenwoordig in het kader van de nieuwe preutsheid (naar Amerikaans voorbeeld) minder topless gezond wordt dan vroeger. Ik kom tenminste steeds vaker strepen tegen bij het fotograferen.

Leen Koper

27 July 2008 om 21:57

Dag Leen,

ja, aan mij heb je ook niets als model. Ik ben weliswaar streeploos, want ik zit heel weinig in de zon. Maar ik heb wel rollen vet in diverse formaten, dubbele kin enz. . En daar heb je dan bij het Photoshoppen ook weer een hele kluif aan Smile.

Groeten, Cathy.

katoog

27 July 2008 om 22:21

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.