dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

SMS

3 reacties

Ik zal er toch een keer aan moeten geloven: het SMS-en. Ik heb nog geen idee hoe het moet, maar het is -volgens mij- de ideale methode om  aan te geven waar je tijdens het wandelen in het buitenland bent gekomen, zonder dat je partner tevergeefs wegens spellingsproblemen het  niet op de kaart na kan  kijken.

Je kunt echter ook overdrijven wat betreft het gemak van ms-en. Kijk maar eens op: http://www.break.com/index/guy-lays-down-to-text-on-motorcycle.html

3 reacties

Leen ik heb eens even een vraag aan je. Vandaag kreeg ik een telefoontje van iemand die ik een verkleinde foto gestuurd had en deze vroeg om een foto met een betere resolutie omdat de foto in een blad geplaatst gaat worden. Nou die foto had ik dus niet en op mijn vraag of het misschien een idee is om van het object opnieuw een foto te maken en NIET VERKLEINT op te sturen, dat was een goed idee en wat blijkt de foto blijkt nu perfect te zijn.

Wat is dat toch als je een foto verkleind instuur dat ie slechter van kwaliteit wordt en als je hem onverkleint instuur dat ie dan perfect is. Ik weet het niet maar jij zal daat ongetwijfelt een antwoord op hebben?

groetjes Chris   

cverkaart

14 July 2008 om 18:54

Chris, ik heb je in een mailtje geantwoord.

 Leen

Leen Koper

14 July 2008 om 22:37

Leen bedankt hoor voor je duidelijke uitleg en een SMS versturen is niet moeilijk hoor, zelf ik kan dat. Wel geloof ik dat het per mobieltje verschilt.

groet Chris

cverkaart

15 July 2008 om 07:25

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.