dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Drank

4 reacties

Het was vandaag heerlijk wandelweer, ik had een afspraak met een collega om samen een stukje te lopen, dus we zijn vanmorgen op pad gegaan. Dit  als "voorbereiding" op onze grote trip in 2010, wanneer we van plan zijn om Engeland in de lengte, zo'n 1000 km door te gaan wandelen.

We zijn van Zierikzee over de dijk naar Burghsluis gelopen, daarna naar Haamstede, over het natuurgebied van de Lagezoom naar Renesse  tot we bij de Rampweg kwamen, waar mijn vrouw ons heeft opgehaald. Bij elkaar zo'n kilometer of 25.

Onderweg kwamen we bij een restaurant waar de drankenkaart melding deed van het feit dat ze "Bier en acoholicidranken" verkochten. Daar moest je blijkbaar acoholist zijn om deze dranken te mogen nuttigen. Opmerkelijk.

4 reacties

Hallo Leen(mag toch wel ?)

'k had nu ps tijd om al je verhaaltjes en foto's door te nemen. heb dat met veel plezier en bewondering gedaan. De voorjaarsplaatjes, bluebells, bloesem, etc. spreken me altijd aan. Fluitekruid, "Zeeuws kant" noemt m'n moeder het, is voor mij een poezie-opwekker..

Aan een wandeling over (een deel van ) Schouwen zijn we nog niet toe gekomen. Te veel werkzaamheden, en dan weer snel naar huis/ziekenhuis. Maar morgen gaan we weer voor een nachtje, en als het zulk weer is, dan zit zo'n wandeling er vast aan te komen. Groeten Jopie 

Jopie Meerman

05 May 2008 om 21:59

Dag Jopie,

Ik ben blij, dat je plezier beleeft aan mijn schrijfsels. Het doet mij genoegen.

Dat gebrek aan tijd komt mij erg bekend voor. Mijn schoonmoeder ligt (op 150 km afstand) in een verzorgingshuis met een herseninfarkt, het werk eist alle aandacht op, zowel van mijn vrouw en mij en dan nog de gewone dagelijkse zorgen en zorgjes. Vermoeidheid is het gevolg. Maar ja, wij slaan ons er wel doorheen.

Ik wens jullie een heel prettige wandeling; nu kan het nog lekker omdat het nog relatief rustig is; straks, in het toeristenseizoen is het een poosje niet meer van ons.

Leen Koper

05 May 2008 om 23:09

Nou Leen dat zijn stevige wandelingen en dan je plannen voor die 1000 km, ik doe je het niet na. Ik mag graag een stevige wandeling maken of een eind op de fiets maar van die grote afstanden moet goed getraint worden en dan met dit warme weer loop ik niet zo'n eind hoor. Beter en fijner is dan de fiets te pakken.

Een zonnige week veder,   groet Chris

cverkaart

06 May 2008 om 08:18

Chris, het lijkt wel erg ver, het is ook ver, maar zo'n 25 km per dag is toch niet al te ver?

Nou, het is gewoon 40x 25 km, dus 40 dagen lopen. Als je het zo bekijkt valt het wel mee. En dat doe ik.

Leen Koper

06 May 2008 om 08:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.