dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Schotland

2 reacties
Schotland

Zo, ik ben weer terug van mijn bliksembezoek aan Schotland. Het was een pittige reis; ik kon met een kennis meerijden naar Schiphol. Zij moest naar Moskou vliegen, maar wel een paar uur eerder Het gevolg was, dat ik behoorlijk lang op de luchthaven moest wachten en dan duurt het wel erg lang voordat je eenmaal vliegt. Ik was om half twee opgestaan en om ongeveer half negen -britse tijd- stond ik in Glasgow. Eigenlijk is het vreemd, een paar uur na het opstaan ineens in Schotland zijn. Ik vind het nog steeds een beetje tegennatuurlijk, maar ja, het is wel de enige manier om snel te reizen.

Een aantal uren later stond ik in de vallei van de rivier Endrick Water bij Drymen het bruidspaar te fotograferen waar ik voor gekomen was. Een werkelijk schitterende locatie; het was jammer, dat ik er maar zo kort was, want ik had daar wel honderden locaties om te fotograferen kunnen vinden, de een nog fraaier dan de ander. Maar, niet alleen de locatie was schitterend; wat dacht U van de bruid?

Zo, de familie in Schotland kan nu meegenioeten. De komende dagen zal ik nog wel meer plaatjes van het bruidspaar hier laten zien. Even vertalen:

The next days I'll show more images of the happy couple; please do return to this place regularly.

 

2 reacties

 

OOO, die kilt, geweldig mooi,

Fijne avond en een groet van Trien.

keine doedelzakspeler

my.

28 April 2008 om 18:35

Leuk he?

En nou zie je zijn knieen nog niet eens......

Leen Koper

28 April 2008 om 22:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.