dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Elements

1 reactie

Vanavond heb ik Photoshop Elements 2.0 op mijn laptop gezet. Het was toch wel erg lastig om thuis niets te kunnen doen omdat de CS-versie op mijn computer op de zaak stond en ik thuis niets had. Dit is weliswaar versie 2.0 terwijl we intussen al aan versie 6 toe zijn, maar dat maakt niet zoveel uit voor het beetje dat ik van plan ben. Ik heb ergens ook nog versie 4 liggen, maar die kon ik zo snel niet vinden.

Ik ben mijn eerste stappen op het fotobewerkingspad gestart met deze versie van Elements. Ik heb zo ongeveer anderhalf jaar daarmee gewerkt alvorens een volledig Photoshop aan te schaffen. Wel vind ik het een gigantische oplichtersbende: de prijs is in US-dollars nog lager dan die in euro's! Daarnaast kennen die Amerikanen nog allerlei kortingen daarop die in Europa volkomen onbekend zijn.

Nou ja, we moeten maar denken, die Amerikanen hebben op een paar uiterst rijke figuren na, over het algemeen geen cent te makken. Geen land dat zich beschaafd noemt waar de verschillen zo vreselijk groot zijn en zoveel armen telt. Dat zijn nu eenmaal de "voordelen" van de vrije concurrentie in dit "God given country" (niet verder vertellen, ze hebben niks gekregen, maar alles gestolen van de Indianen, maar dat mogen ze blijkbaar niet weten)

1 reactie

Leen succes met fhotoshoppen, groet Chris

cverkaart

25 April 2008 om 07:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.