dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Zo, het was al weer enige tijd geleden dat ik hier een paar regeltjes getikt had. Maar ja, de tijd ontbrak simpelweg. Maar, nu ga ik het dan weer goedmaken; na een drukke tijd breekt altijd weer een poosje rust aan.

Soms werkt de automatisering in je nadeel. Je kunt in het geheugen van je computer een hele hoop brieven in de vorm van e-mails opslaan. Alleen, wie maakt daar nou een backup van? Niemand toch? Alleen, als je harde schijf het ineens niet meer doet ben je wel alle post en adressen kwijt. En, dat is mij onlangs gebeurd. Alle in de loop der jaren vergaarde adressen allemaal in een keer weg. Ik kan nu een heleboel mensen niet meer mailen en moet bijna iedereen die ik in mijn bestand had en toevallig een keertje tegenkwam nu maar vragen of ze mij even een leeg mailtje sturen zodat ik het adres weer heb. Zo voorkom je overtikfouten.

Het is ook erg leuk als je iemand een adres opgeeft met een " _" er in. Doordat er automatisch een streep onder het e-mail adres komt te staan, is het streepje niet meer te zien. Erg handig, maar niet heus.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.