dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Nieuwe camera

2 reacties

Ik was het gewoon vergeten, ik heb maandag een nieuwe camera besteld! Niks iinternetgedoe, gewoon bij Verschoore, want die konden hem leveren voor een prijs die elke andere internetleverancier ook rekent. Dan koop ik hem liever locaal - en bovendien, ik heb er achttien jaar gewerkt; je kent dus een beetje de "mores" van zo'n bedrijf, al is er wel veel veranderd sinds ik er weg ben. Een beetje reclame voor ze kan dus geen kwaad.

Het is een Fuji Finepix S5 geworden. Eigenlijk een camera die volkomen "verouderd" zou zijn met zijn 6 megapixel. Door nog eens 6 extra (kleinere) megapixels zou het een 12 megapixel camera zijn, maar in de praktijk komt het neer op ongeveer 9 megapixel, ruimschoots voldoende voor mij. Het grootste wat ik afgeleverd heb tot nog toe was 60x90 en dat moet gemakkelijk kunnen.

Maar wat veel belangrijker is dan het aantal megapixels: het is een camera met uiterst fraaie huidtonen, een extreem lange toonschaal en een grotere belichtingsspeelruimte dan welke andere camera ook. Niet voor niets wordt het DE camera voor bruids- en portretfotografen genoemd! Ik heb al veel fotografen gesproken en hun werk gezien, maar niets haalde het bij het werk van "Fuji-fotografen", even afgezien van hun kwaliteit als fotograaf.

Binnenkort kunt U dus mijn ouwe trouwe Fuji S3 op ZeelandNet te koop zien staan. Ik  neem afscheid van hem met een bezwaard gemoed, zo trouw en lang heeft hij mij gediend, maar ja, het zij zo.

2 reacties

Hoi Leen.

Is ook mijn winkel, maar dan een ander filiaal.

Fijne woensdagavond en alvast een zonnige (maar helaas koude) donderdag.

Groeten Eric.

ERIC221

12 December 2007 om 21:23

kaarsje16.gif kaarsje 16 image by Olga_074 Veel geluk en plezier ermee!Lieve Groet Trui
Trui[tjes] Perikelen

13 December 2007 om 16:36

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.