dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Broer en zus

4 reacties
Broer en zus

Vandaag een dubbelportretje, broer en zus. Een portret voor hun ouders, samengesteld uit twee verschillende foto's. Ik weet niet meer welke de basis was, maar ik heb óf zijn óf haar hoofd uit een andere foto geleend. Ik had een aantal foto's gemaakt van dezelfde pose en op de een stond de een het leukste en op de andere, juist ja, goed geraden, de ander.

Toch vind ik het altijd leuk, zo'n foto voor de ouders. Eigenlijk kun je geen persoonlijker geschenk bedenken. Vroeger dacht ik daar wel eens anders over, maar nu ik ouder word besef ik des te meer hoeveel waarde zoiets heeft voor de ontvanger. Men heeft duidelijk de moeite genomen om naar de fotograaf te gaan, beste kleertjes aan en haren gekamd ;-) en dat speciaal voor jou! Dat is niet niks.

Eigenlijk zou ik dit nog niet mogen publiceren, de ouders weten nog van niks, maar volgens de "hij" zouden ze het toch niet zien. Vooruit dan maar, maar niet verder vertellen!

4 reacties

Hoi Leen.

Ik zal het niet verder vertellen, maar het is een mooie foto zo.

Fijne dinsdagavond en alvast een zonnige woensdag.

Groeten Eric.

ERIC221

11 December 2007 om 21:44

Toen wij in 2006 40 jaar getrouwd waren kregen we van de zoons en schoondochters een 'statieportret". 'k Had nooit verwacht dat we daar zo blij mee zouden zijn. Alleen al het feit dat ze de moeite namen om naar de fotograaf te gaan, inderdaad"opgetutterd". Er was nog een geschenk bij, een foto van beide kleinhonden in een zilveren lijstje. en op het statieportret zie je dat schoondochter zwanger is, nog steeds geniet ik van dit cadeau. ja meneer Koper, een mens is "degelijker" dan hij/zij denkt !

Groeten Jopie

Jopie Meerman

11 December 2007 om 22:08

Eric, bedankt voor de fijne opmerking.

Jopie. je hebt volkomen gelijk. Het feit, dat ze zoiets voor je over hebben is al heel wat wasrd! Iets persoonlijkers kunnen ze niet geven; ze geven immers een stukje van zichzelf!

Leen Koper

11 December 2007 om 22:19

7333df70028.jpg lichtje voor jou! picture by lagsimFijne avond Trui
Trui[tjes] Perikelen

12 December 2007 om 18:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.