dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Het laboratorium

3 reacties

Vandaag ben ik weer eens op bezoek geweest bij mijn voormalige vaklab in Rijswijk. Een werkneemster daar had mij uitgenodigd om eens te komen kijken wat ze daar nu zoal doen.

Ik ben in hetzelfde gebouw nu bij verschillende eigenaren geweest. De eerste keer dat ik daar kwam was het een amateurlab, Lux Colour genaamd, later gefuseerd met BAC in Steenbergen en daarnaar overgeplaatst. Nadat het pand een tijdje een andere bestemming had werd het het vaklab van Guus Jautze, waar ik tot mijn plezier klant geweest ben. Het fotowerk daarvan was een tijd lang van superieure kwaliteit maar langzamerhand begon het minder te worden. Net toen maakte ik de overschakeling naar digitaal en begon mijn eigen werk te printen, dus ik heb daar weinig van meegekregen.

Nu is daar een nieuw vaklab gevestigd. Hte vaklab van Guus Jautze is ter ziele gegaan, maar een nieuwe onderneming heeft zich op hetzelfde adres gevestigd met een deel van het vroegere personeel, dat her en der weer vandaan geplukt is.

Een van hun produkten vond ik erg leuk. Voor een betaalbare prijs leveren ze een tegeltje met daarop een foto geprint. Als ik het zo schrijf lijkt het een goedkoop prul, maar het is echt leuk, geloof me maar. Ik laat er binnenkort eentje maken en ik denk er over na om er een leuke aktie mee te gaan houden.

3 reacties

                                 w

 

wim*mie

10 December 2007 om 21:58

Hoi Leen.

Zet hier maar een foto als die klaar is ?

Fijne maandagavond en een hopelijk mooie droge dinsdag.

Groeten Eric.

ERIC221

10 December 2007 om 22:06

Trui[tjes] Perikelen

11 December 2007 om 12:16

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.