dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Misverstand

3 reacties
Het vorige stukje op mijn weblog heeft nogal voor verwarring gezorgd. Het is geen pleidooi voor hoe goed ik wel niet ben (natuurlijk ben ik dat wel), maar een constatering, dat de komst van de digitale camera eigenlijk vaker een kwalitatieve achteruitgang is geweest dan vooruitgang. Waar vroeger de laborant de resultaten nogal eens opknapte, gebeurt dat nu niet meer. En, aangezien niet verwacht mag worden dat de gemiddelde consument erg veel zin heeft in kleurtheorie, dat de resultaten over het algemeen ook minder zullen zijn t.o.v. analoge fotografie. 

3 reacties

Wimmie zegt  w

 

wim*mie

10 December 2007 om 19:08

 Ja sorry, ben ook soms nogalKnipoog![ komt om dat ik momenteel in van Doesburgcetrum cursus doe en daar eigenlijk alleen maar positieve dingen over digitale fotgrafie hoor! Fijne avond Trui [ Maar eet SVP geen ganze-lever-patè]
Trui[tjes] Perikelen

10 December 2007 om 19:39

Hoi Leen.

Mijn fotoos zijn er heel veel op vooruit gegaan, omdat je nu direct kan zien of een foto goed is of niet, heb je gelijk een herkansing om een 2e foto te maken, en je kunt nu makkelijk 100 fotoos maken zonder dat het iets extra kost, en alleen de beste bewaar je dan.

Fijne maandagavond en een hopelijk mooie droge dinsdag.

Groeten Eric.

ERIC221

10 December 2007 om 20:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.