dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Bruidspaar 2

3 reacties
Bruidspaar 2

Ik ben intussen al weer wat verder opgeschoten met het bewerken van de foto's van vandaag. Dit plaatje is er een voorbeeld van.

Wat mij vandaag opviel: er was, niet ver bij mij vandaan, een "fotograaf" bezig met het slechts denkbare licht dat maar mogelijk was. Hoe hij het voor elkaar kreeg was mij een raadsel, maar het was echt droevig, droeviger kon haast niet. Ik kreeg bijna medelijden met het bruidspaar. Om dat slechte licht te compenseren gebruikte hij maar zijn flitser! Net alsof dat het beter zou maken. Ik vind zoiets zo verschrikkleijk zonde van mijn vak; iedereen noemt zich maar fotograaf en doet maar wat raak. In de trant van "tweehonderd euro en alle bestanden op CD" Dat is dan de kreet. Men trapt er in zonder iets te weten en men krijgt dan ook wat men verdient. Nou ja, zoals het gezegde in Engeland luidt: "Als je pinda's wilt betalen, krijg je apen" Als je nou nagaat, dat ik bijna 60 uur besteed aan een reportage, van het moment van afspreken tot het afleveren van het album, hoe kan dan voor een paar honderd euro enige kwaliteit geboden worden?

 

3 reacties

                Kweenie, ik slaap al een tijdje.

                                          

wim*mie

26 October 2007 om 23:37

ERIC221

27 October 2007 om 09:43

36fb1699.gif picture by lagsim Kan daar nog niet over mee praten Leen, maar wil er meer over leren, dus wie weet ooit?fijn weekend Trui.
Trui[tjes] Perikelen

27 October 2007 om 12:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.